День народження ОНТУ 2023

Дорогі друзі, сьогодні у нашому славетному Одеському національному технологічному університеті значне свято – 121 рік з дня його заснування!
Шановні викладачі, студенти та співробітники нашого закладу, щиро вітаю усіх нас з Днем народження університету!
Значний і славний шлях – від Одеського мукомельного училища (заснованого у 1902 році ) до Одеського національного технологічного університету здолали численні покоління викладачів, завзято працюючи над підготовкою і вихованням все нових і нових фахівців для усіх галузей економіки нашої країни. Тисячі випускників після закінчення навчання понесли світлі спогади крізь життя про свій навчальний заклад, де вони здобули важливі професійні навички, навчилися долати труднощі на життєвому шляху.
Зараз ми живемо у надскладних умовах, наші мужні захисники тримають мирне небо над нами, надаючи нам можливість навчати і навчатись, займатись наукою і надавати наукові розробки у розвиток нашої славетної країни, тож ми повинні гідно тримати свій освітянський фронт.
Від усієї душі бажаю всім здоров’я, щастя, добра, впевненості у собі, цілеспрямованості, удачі і успіхів!
Бажаю нашому університету процвітання, успіхів у навчанні та праці, виходу на нові рівні і здобутків у всіх напрямках нашого закладу! Геніальних ідей, легкої їх реалізації, фінансової стабільності та гордості за приналежність до нашого університетської спільноти!
Щиро дякую Вам за високий професіоналізм, самовіддану працю, гідний внесок у розвиток української та світової науки! Нехай ваш величезний інтелектуальний потенціал, досвід і знання надалі слугують зміцненню нашої держави!
Разом до Перемоги!
Слава Україні!🇺🇦
Ректорка ОНТУ Лариса Іванченкова

Фото з заходу

Відео репортаж

Cвятковий концерт до 121-ї річниці з дня народження ОНТУ