ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ ММтаПА

Друзі! Прийшов час підводити підсумки нашого тижня факультету ММтаПА! Це було яскраво, емоційно, пізнавально! 🤩Як же ми скучили за можливістю бути в живому контакті зі студентами та викладачами, радіти, обмінуватись ідеями, демонструвати досягнення та відчувати гордість за власну працю!
💐Святкування розпочалося з дня кафедри Публічного управління та адміністрування. Відбулося привітальне слово завідувачки кафеди, д.е.н. професорки Ніколюк Олени Володимирівни. Серед запрошених гостей були також викладачі та студенти ВСП ОНТУ “Одеський технічний фаховий коледж”. Було дуже цікаво і «Даблфото Батл: Креативність та Лідерство» та «Веб-Квест: знайди шлях до успіху в управлінні» не залишили учасників заходу байдужими.
💐Завідувачка кафедри Менеджменту і логістики, д.е.н. професорка Седікова Ірина Олександрівна представила на широкий загал стратегію розвитку кафедри, також було проведено круглий стіл на тему «Майнд-менеджмент – інструменти лідера», в рамках якого студенти 2 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» підготували дуже корисні презентації з демонстрацією ефективних методів, технік та інструментів майнд-менеджменту, розподілу часу та завдань. В рамках наукової школи кафедри МіЛ були проведені аспірантські студії «Актуальні напрями та новітні тенденції теорії і практики сучасного менеджменту». На завершення відбувся тренінг «Сучасні українські батли», який дозволив студентам і гостям з Одеського ліцею №16 прокачати свої навички з вміння вести переговори, конструктивно відстоювати свою позицію, знаходити вихід з конфліктних ситуацій та гра «Тайм-менеджмент».
💐 На кафедрі Філософії і права під керівництвом завідувача к.і.н. доцента Солов’я Анатолія Олександровича викладачі провели ряд цікавих лекцій для студентів Одеського технічного фахового коледжу, Одеського механіко-технологічного фахового коледжу, Фахового коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу, Фахового коледжу промислової автоматики та інформаційних технологій, а також відбулося засідання філософського гуртку «ЛОГОС» та семінар-практикум на актуальну тему розвитку стресостійкості для збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу.
💐 На кафедрі Маркетингу, підприємництва і торгівлі під керівництвом д.е.н. професора Лагодієнка Володимира Вікторовича як завжди було повно креативу, ідей та емоцій!Запрошені в гості старшокласники Одеського ліцею №16 та студенти спеціальності 075 “Маркетинг” зійшлися у битві, точніше в інтелектуальному батлі “Маркетиум”, в результаті якого ми черговий раз впевнилися, яка ж в Україні талановита молодь!

💐Завершальний день святкування тижня факультету ММтаПА ми провели разом, однією великою родиною!
Були привітання від керівництва університету: ректорки ОНТУ д.е.н. професорки Іванченкової Лариси Володимирівни, президента ОНТУ д.т.н. професора Єгорова Богдана Вікторовича, директорки ННІПЕіМ ім. Г.Е. Вейнштейна д.е.н. професорки Козак Катерини Богданівни, від декана факультету к.е.н. доцентки Агеєвої Ірини Миколаївни. Дякуємо всім гостям за щирі привітання та підтримку!
🤩Також дякуємо за яскраві номери святкового концерту, який підготовили студенти факультету, адже вони сподобались усім присутнім!
🥳В цей день деканом факультету були нагороджені найкращі здобувачі освіти за спеціальностями 073 “Менеджмент”, 075 “Маркетинг”, 281 “Публічне управління та адміністрування”.
Крім того, ми активно підтримуємо зв’язки з представниками бізнесу, які особливо зацікавлені у нашій талановитій молоді. Так, на заході були присутні: керуючий готельним комплексом «Лондон» Володимир Курянов, директорка компанії «Весна Агро» Самчук Галина, заступник міського голови виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Роман Теліпов. Вони вручили нашим відмінникам сертифікати на стипендію.
🌷В цей день ми ділилися своїми результатами, позитивними емоціями та запам᾽ятаємо його на довго!

Фото с заходів на нашій сторінці в фейсбук